Zelf een podcast beginnen?

We helpen jou graag om jouw ideale podcast vorm

te geven zodat hij jou helpt om

jouw doelstellingen te bereiken!

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Ben je al een tijdje aan het nadenken om zelf een podcast te starten maar weet je niet waar te beginnen? Wij kunnen jou op weg helpen! 


Er zijn 4 verschillende manieren om met ons te werken, afhankelijk van jouw noden. Ontdek hieronder welke verschillende opties er zijn. 

Is het voor jou toch nog onduidelijk welke optie er bij jou past? Geen probleem! Wij helpen je graag op weg tijdens een gratis koffiemoment dat je hier kan boeken. 

Waarom het hoog tijd is dat jij jouw podcast maakt

Of je nu een eenmanszaak bent of een multinational, jezelf of jouw bedrijf op de kaart zetten blijft een uitdaging. Het maken van een podcast kan jouw hierbij helpen. Waarom je (volgens ons) best nu investeert in een podcast ontdek je hieronder.

85% tot 95% van de podcastluisteraars 

luistert een podcast helemaal uit

87% keert terug om een extra aflevering te beluisteren

4 op de 10 luisteraars vinden dat reclame

in podcasts meer aandacht,

geloofwaardigheid en relevantie

genereert dan reclame op sociale media,

websites, kranten, tijdschriften en radio.

Meer dan 8 op de 10 luisteraars vinden dat audioafleveringen meer kennis en duiding geven over bepaalde (nieuws)onderwerpen dan andere media

De helft van de luisteraars vindt een branded 

of native vorm van podcasts geloofwaardiger dan branded content in andere media.

In vergelijking met Nederland zien we dat de podcast in Vlaanderen nog een belangrijk groeipotentieel heeft. Bijna de helft van de Nederlanders luistert naar podcasts versus 20% van de Vlamingen

Boek een koffiemoment! 

Waarom zou ik leren van 50 Koffies?

Onze eigen '50 Koffies Podcast' behaalde ondertussen meer dan 100 afleveringen, met in totaal meer dan 200.000 beluisterde afleveringen, en genereert een 6-figure omzet. We hebben niet alleen onze eigen podcast met de top van België, maar maken ook podcasts voor grote merken zoals BNP Paribas Fortis Factor, L'Oréal, Vlerick Business School, UNICEF en BESKO. En voor ondernemers die met hun eigen podcast willen uitpakken, hebben we een 4-maanden podcasttraject! Jaarlijks begeleiden we 30 Belgische ondernemers en podcastliefhebbers naar hun eerste serie. In de afgelopen twee jaar hebben we meer dan 200 afleveringen gelanceerd over meer dan 20 verschillende thema's.

TWIJFEL JE OVER HOE JIJ HET BEST MET ONS KAN WERKEN?

Boek dan jouw (virtueel) koffiemoment in en we bespreken graag naar jouw podcastplannen

Boek Koffiemoment