Een podcast of videoreeks op maat

van jouw bedrijf

Een podcast maken als contentstrategie voor jouw bedrijf is een goed idee! Wist je dat Amerikaanse studies aantoonden dat branded content dat worden voorgelezen door de host de grootste impact maken op de luisteraar? Na dergelijke advertenties kunnen 71% van de luisteraars de merknaam oproepen, met een hogere interesse, aankoopintentie en aanbeveelintentie tot gevolg.


Maar niet alleen voor marketingdoeleinde is een podcast een goed idee. Ook intern is het een ideaal middel om connectie te maken met je werknemers. Denk aan onboarding processen die vergemakkelijkt kunnen worden of een team dat op de baan zit dat geconnecteerd blijft. 

 

En laat dat net zijn wat ons hart sneller doet slaan. Vandaag helpen wij met 50 Koffies, bedrijven om hun verhaal en hun missie op een authentieke en herkenbare manier naar buiten te brengen aan de hand van video-, audio- en social media content. We bouwen samen een 360º  verhaal uit dat impact heeft op verschillende kanalen. Zowel intern als extern. 

ONZE KLANTEN

Manieren om een podcast voor jouw bedrijf te gebruiken

Spreekt het principe van een podcast binnen jouw bedrijf je wel aan, maar vraag je je af waarvoor jij het zou kunnen inzetten? Hieronder vind je een opsomming van enkele voorbeelden waarvoor podcast het ideale medium is. Denk je zelf nog aan een andere optie? Geen probleem! Laat het ons gewoon even weten en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Hoe wij werken

Een podcast klinkt leuk, maar klinkt ook als best veel werk. Daarnaast horen we vaak dat bedrijven twijfelen over hoe ze deze podcast dan effectief ook in de markt moeten zetten om hun doelstellingen te behalen.

Bij 50 Koffies nemen we niet enkel het technische stuk op ons, maar helpen we je van A tot Z, zodat jij enkel moet opdagen op de opnamedag.

ONTDEK ONZE PROJECTEN 

Benieuwd naar de projecten die wij al realiseerden? Klik op onderstaande afbeeldingen en kom meer te weten over elk project! 

Vraag nu meer info aan

​​Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Contacteer ons, en we bespreken het graag over een heerlijke kop koffie!

Boek een koffiemoment