JE WILT ZELF EEN PODCAST MAKEN

Wij helpen jou van concept tot content bij het opzetten van jouw bedrijfspodcast. 

Boek een online koffiemoment!

Waarom een (bedrijfs)podcast?

Of je nu een eenmanszaak bent of een multinational, jezelf en jouw bedrijf op de kaart zetten blijft een uitdaging. Het maken van een bedrijfspodcast kan jouw hierbij helpen. Waarom je (volgens ons) best nu investeert in een bedrijfspodcast ontdek je hieronder.

85% tot 95% van de podcastluisteraars luistert een podcast helemaal uit

87% keert terug om een extra aflevering te beluisteren

4 op de 10 luisteraars vinden dat reclame

in podcasts meer aandacht,

geloofwaardigheid en relevantie

genereert dan reclame op sociale media,

websites, kranten, tijdschriften en radio.

Meer dan 8 op de 10 luisteraars vinden dat audioafleveringen meer kennis en duiding geven over bepaalde (nieuws)onderwerpen dan andere media

De helft van de luisteraars vindt een branded of native vorm van podcasts geloofwaardiger dan branded content in andere media.

In vergelijking met Nederland zien we dat de podcast in Vlaanderen nog een belangrijk groeipotentieel heeft. Bijna de helft van de Nederlanders luistert naar podcasts versus 20% van de Vlamingen


Hoe kan je met ons werken?

Wij maken podcast voor bedrijven of individuen op 2 verschillende manieren. We werken volledig op maar of je kan bij ons instappen in het podcasttraject, een 1-op-1 traject van 8 sessies. 

Let's have a coffee!

Zit jij met een podcastidee of heb jij vragen over onze podcast? Wij zitten graag eens samen (wel enkel als er koffie is;) )

Boek een koffiemoment

HET PODCASTTRAJECT

Het podcasttraject is een 1-op-1 begeleiding waarbij we in 8 sessies jouw podcaststrategie bepalen, je doelgroep scherp stellen, je klaarstomen voor je opnamedag, je technisch ondersteunen en je helpen. bij de verspreiding van je podcast. Dit traject is ideaal voor kleinere ondernemingen of wanneer je zin hebt om zelf de handen uit de mouwen te steken.


Ontdek hier meer

MAATWERK

Heb jij een podcastproject of idee waarbij je net wat meer ondersteuning nodig hebt? Heb je een marketingteam dat het concept al heeft scherp gesteld of wil je graag alles uit handen geven? Wij kijken graag naar jouw specifieke noden en ondersteunen je bij het maken van een professionele bedrijfspodcast. 


Ontdek hier meer

De klanten waarvoor wij werkten