STAP IN IN HET PODCASTTRAJECT 

Tijdens 8 individuele sessies helpen wij jou van concept naar content en lanceren we jouw eigen podcast. 

Boek een koffiemoment 

WAT IS HET PODCAST TRAJECT?


Heb jij een expertise dat je graag met de wereld deelt? Wil jij kwalitatieve content maken en vind je het belangrijk dat het inhoudelijk relevant is, zodat het jouw expertise eer aan doet? Wil je graag actief aanwezig zijn op verschillende kanalen maar vind je het ook soms vermoeiend en wil je jouw efforts optimaliseren? Ben je zelf een podcastfan en zou je zelf graag je eigen podcast maken of je huidige verbeteren?


Is jouw antwoord 'ja' op de meest bovenstaande vragen? Dan is dit podcast traject misschien wel iets voor jou! Tijdens een traject van 4 maanden, nemen we jouw doelgroep, jouw uniek verhaal, jouw expertise onder de loep en kiezen samen voor een boodschap die volledig past bij jouw doelgroep en jouw persoonlijkheid. We kijken samen hoe we dit in een boeiende podcast kunnen steken.


Daarnaast lenen we ons technisch team uit, zodat je tijdens het traject je eerste 6 afleveringen kan opnemen. We kijken ook naar hoe je geld kan verdienen met jouw podcast, hoe je het als marketingtool kan inzetten en hoe je jouw expertise optimaal inzet voor jouw businessdoelstellingen.Wat kan je verwachten?

In het podcasttraject van 4 maanden, gaan we in 1 op 1 sessies aan de slag. Welke sessies komen aan bod?


 1. LES 1 - DE START: In deze sessie stellen we jouw niche, jouw doelgroep en jouw rol voor deze doelgroep scherp.


 2. LES 2 - BUZZ CREËREN: In deze sessie leren we je doelgroep omzetten naar trouwe luisteraars en  we kijken hoe je fans opbouwt nog voor je podcast gelanceerd is.


 3. LES 3 - PODCASTCONCEPT OPZETTEN: In deze 1 op 1 sessie maken we jouw podcastinsteek en rode draad helder. Na deze les is de fundering voor jouw podcast gezet.


 4. LES 4 - HOE KAN JE GELD VERDIENEN MET JE PODCAST:
  In deze groepssessie leggen we uit op welke manieren je geld kan verdienen met je podcast en hoe je dit stap voor stap aanpakt.


 1. LES 5 - ALLES VOOR DE OPNAMES:
  In deze groepsles zetten we alles op punt voor je opnames. We maken een checklist voor je opnamedagen, bespreken de inhoud, zorgen voor de nodige documenten en beantwoorden nog vragen.

 2. EXTRA 1 op 1 CALL: om je laatste vragen voor de opnames te beantwoorden.


 3. DE OPNAMEDAG: Op dag neem je samen met het technisch team 6 afleveringen op (audio of audio & video).


 1. LES 6 - MARKETING & DISTRIBUTIE:
  In deze sessie leren we je hoe je jouw podcast op alle podcastkanalen krijgt en hoe je de gemaakte content kan optimaliseren en inzetten als marketingtool.

PRIJS PODCASTTRAJECT

Stap nu in het podcasttraject.

Tot juni 2023 geniet je van de pre-sales deal! 

PRE-SALES DEAL

Nu €5745
ipv €6490

 • Het volledige podcasttraject
  met 8 sessies

 • 6 kant-en-klare audio afleveringenEXTRA

 • Gratis professionele podcast foto's  t.w.v. €650,00 


 • Gratis op maat gemaakte content om jouw podcast te lanceren
  t.w.v. €897,00
  (podcastvisual, aftelpost, lanceringsvisual, podcast mock-up)


*Te betalen in 1,2 of 3 schijven

Boek een koffie voor meer info 

INSTAPPRIJS

€6490

Na juni 2023


 • Het volledige podcasttraject 

 • 6 kant-en-klare audio afleveringen

Boek een koffie voor meer infoWELKE PODCASTS HIELPEN WIJ AL MAKEN?

Klik op de podcast en ontdek waarover hij gaat. 

Boek je intake nu!

Tijdens een intake van 1 uur kijken we of het traject iets voor jou is.

Boek je intake gesprek

Voor wie is dit traject?

Twijfel je en ben je benieuwd of dit traject iets voor jou is?

 • Je wil dat jouw expertise opvalt tussen de massa content op sociale media die vandaag beschikbaar is

 • Je vind het moeilijk om de juiste inhoud te maken omdat je zelf al zo lang in jouw sector zit en daarom onbewust bekwaam bent. Voor jou zijn de dingen logisch en je vind het moeilijk om te weten wat je doelgroep nu echt wil bijleren

 • Jij hebt veel expertise in je vakgebied en wil dit heel graag naar jouw ideale klant overbrengen

 • Jij wil je authoriteit uitbouwen in je sector en de nummer 1 referentie worden binnen jouw sector

 • Je wil graag op een manier communiceren die wel relevant is voor 2022, maar die ook past binnen jouw totaal verhaal en communicatie.

 • Je wil veel content maken maar wil dat het inhoudelijk relevant is en kwalitatief zodat het jouw expertise eer aan doet

Boek je intake gesprek nu!

Boek je intake gesprek en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Boek nu je intake gesprek

Waarom zou je je moeten inschrijven in dit traject?

1op1 begeleiding

We gaan tijdens de 1op1 sessies samen met jouw brainstormen en nadenken over jouw ideale klant, jouw unieke marktpositie en de content die bij beide past. Je moet het dus niet alleen doen.

ALL IN TRAJECT

In dit traject steken we al onze kennis maar jullie gaan via een online platform toegang krijgen tot extra lessen, werkboeken en sjablonen. Alles wat wij weten en kennen zit in dit traject

PROFESSIONELE KWALITEIT

We nemen samen je eerste 6 afleveringen op samen met ons technisch team, zodat je een kwalitatieve en professionele podcast hebt. Wil je daarna opnames blijven doen? Dat kan! Je kan bij ons gemakkelijk extra opnamedagen bijboeken! 

24/7 ONLINE PLATFORM

Alle lessen en werkdocumenten komen online op ons platform, waardoor je er altijd naar terug kan grijpen of alles opnieuw kan raadplegen. Na de inschrijving krijg je toegang tot dit platform

WAT DEELNEMERS TE ZEGGEN HEBBEN

OVER HET PODCASTTRAJECT

<div class="editor-content"><p>WAT DEELNEMERS TE ZEGGEN HEBBEN </p><p>OVER HET PODCASTTRAJECT</p></div>

Je wordt uitgedaagd om na te denken waarover je een verhaal wil brengen, en vooral moet nadenken over wie je doelgroep is.

Het traject daagt je uit om na te denken over wat je nu echt bedoelt en waar je naartoe wil. Het traject van de 50koffies wordt professioneel aangepakt en is een aanrader voor iedere organisatie die kwalitatieve podcasts wil opzetten.

ELS MINNER

Eigenaar Room Without a Roof

FAQ OVER HET PODCASTTRAJECT

Is het enkel audio of kan het ook met video?

Standaard zit in de prijs van het traject 6 audio opnames. Wil jij graag video dan is dat geen enkel probleem! Laat het ons even weten en wij bespreken de meerkost met jou!

Moet mijn podcastidee al volledig scherp staan?

Helemaal niet! Tijdens de eerste 3 sessies gaan we jouw verhaal scherp stellen en gaat er vanzelf een podcastformat volgen. Het enige wat je op voorhand nodig hebt is de goesting om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan!

Wanneer gaan de sessies door?

jij kiest wanneer de sessies doorgaan, dwz dat jij het tempo kiest. Je kan alle sessies zelf online inboeken (al gaan ze wel offline door) wanneer het past in jouw agenda. 

Het financiële is toch een uitdaging.

In ons traject spenderen we een hele sessie aan hoe je met jouw podcast geld kan verdienen. We willen, net zoals jij, dat dit voor jou een haalbaar lange termijn optie is. Samen kijken we naar de juiste opties voor jou om geld te verdienen met je podcast.

Ik ben bang om te spreken op een podcast.

Geen paniek! Wij begeleiden je van A tot Z doorheen heel het proces en staan aan jouw zijde om bij te sturen en jou aan te moedigen.

Kan ik betalen in schijven?

Wil je heel graag deelnemen maar is het bedrag een té grote blok voor jou? Geen paniek! Je kan kiezen voor een betaling in 1, 2 of 3 termijnen. Zo maken we het voor iedereen haalbaar.

Ik twijfel of mijn verhaal wel interessant genoeg is.

Geen paniek! Wij geloven zelf dat een goede podcast enkel gemaakt kan worden als de fundering juist zit. Daarom spenderen we de eerste lessen aan het scherp krijgen van jouw podecastconcept. We werken en brainstormen samen aan jouw podcastidee om er zeker van te zijn dat het helemaal past bij wie jij bent en dat het boeiend is voor jouw doelgroep.