SCHRIJF JE IN VOOR HET PODCAST TRAJECT


Heb jij een expertise dat je graag met de wereld deelt? Wil jij kwalitatieve content maken en vind je het belangrijk dat het inhoudelijk relevant is, zodat het jouw expertise eer aan doet? Wil je graag actief aanwezig zijn op verschillende kanalen maar vind je het ook soms vermoeiend en wil je jouw efforts optimaliseren? Ben je zelf een podcastfan en zou je zelf graag je eigen podcast maken of je huidige verbeteren?


Is jouw antwoord 'ja' op de meest bovenstaande vragen? Dan is dit podcast traject misschien wel iets voor jou! Tijdens een traject van 4 maanden, nemen we jouw doelgroep, jouw uniek verhaal, jouw expertise onder de loep en kiezen samen voor een boodschap die volledig past bij jouw doelgroep en jouw persoonlijkheid. We kijken samen hoe we dit in een boeiende podcast kunnen steken.


Daarnaast lenen we ons technisch team uit, zodat je tijdens het traject je eerste 6 afleveringen kan opnemen. We kijken ook naar hoe je geld kan verdienen met jouw podcast, hoe je het als marketingtool kan inzetten en hoe je jouw expertise optimaal inzet voor jouw businessdoelstellingen.Boek je intake nu!

Tijdens een intake van 1 uur kijken we of het traject iets voor jou is.

Boek je intake gesprek

Wat kan je verwachten?

In het podcast traject van 4 maanden, gaan we in 1 op 1 sessie en groepsessies aan de slag. Welke sessies komen aan bod?


 1. LES 1 - DE START: 1 op 1 sessie waarbij we jouw niche, jouw doelgroep en jouw rol voor deze doelgroep scherp stellen.


 2. LES 2 - BUZZ CREËREN: Groepssessie waarbij we je leren hoe je jouw doelgroep omzet naar trouwe luisteraars en hoe je fans opbouwt nog voor je podcast gelanceerd is.


 3. LES 3 - PODCASTCONCEPT OPZETTEN: In deze 1 op 1 sessie maken we jouw podcastinsteek en rode draad helder. Na deze les is de fundering voor jouw podcast gezet.


 4. LES 4 - HOE KAN JE GELD VERDIENEN MET JE PODCAST:
  In deze groepssessie leggen we uit op welke manieren je geld kan verdienen met je podcast en hoe je dit stap voor stap aanpakt.


 1. LES 5 - ALLES VOOR DE OPNAMES:
  In deze groepsles zetten we alles op punt voor je opnames. We maken een checklist voor je opnamedagen, bespreken de inhoud, zorgen voor de nodige documenten en beantwoorden nog vragen.

 2. EXTRA 1 op 1 CALL: om je laatste vragen voor de opnames te beantwoorden.


 3. DE OPNAMEDAG: Op dag neem je samen met het technisch team 6 afleveringen op (audio of audio & video).


 1. LES 6 - MARKETING & DISTRIBUTIE:
  In deze groepsles leren we je hoe je jouw podcast op alle podcastkanalen krijgt en hoe je de gemaakte content kan optimaliseren en inzetten als marketingtool.

Boek je intake gesprek nu!

Boek je intake gesprek en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Boek nu je intake gesprek

GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR DE BETA GROEP

<div class="editor-content"><p>GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR DE BETA GROEP</p></div>

Jullie blijven sleutelen tot het goed voelt voor mij. Ik word niet gepusht in een richting. Mijn missie en mijn visie of 'The Why' van mijn bedrijf daar liep ik al maanden op te kauwen, dat is nu terug helder.

PEGGY JANSSENS

Eigenaar United Talent

Voor wie is dit traject?

Twijfel je en ben je benieuwd of dit traject iets voor jou is?

 • Je wil dat jouw expertise opvalt tussen de massa content op sociale media die vandaag beschikbaar is

 • Je vind het moeilijk om de juiste inhoud te maken omdat je zelf al zo lang in jouw sector zit en daarom onbewust bekwaam bent. Voor jou zijn de dingen logisch en je vind het moeilijk om te weten wat je doelgroep nu echt wil bijleren

 • Jij hebt veel expertise in je vakgebied en wil dit heel graag naar jouw ideale klant overbrengen

 • Jij wil je authoriteit uitbouwen in je sector en de nummer 1 referentie worden binnen jouw sector

 • Je wil graag op een manier communiceren die wel relevant is voor 2022, maar die ook past binnen jouw totaal verhaal en communicatie.

 • Je wil veel content maken maar wil dat het inhoudelijk relevant is en kwalitatief zodat het jouw expertise eer aan doet

Waarom zou je je moeten inschrijven in dit traject?

1op1 begeleiding

We gaan tijdens de 1op1 sessies samen met jouw brainstormen en nadenken over jouw ideale klant, jouw unieke marktpositie en de content die bij beide past. Je moet het dus niet alleen doen.

ALL IN TRAJECT

In dit traject steken we al onze kennis maar jullie gaan via een online platform toegang krijgen tot extra lessen, werkboeken en sjablonen. Alles wat wij weten en kennen zit in dit traject

PROFESSIONELE KWALITEIT

We nemen samen je eerste 6 afleveringen op samen met ons technisch team, zodat je een kwalitatieve en professionele podcast hebt. Daarna kan je zelf aan de slag met of zonder technisch team.

24/7 ONLINE PLATFORM

Alle lessen en werkdocumenten komen online op ons platform, waardoor je er altijd naar terug kan grijpen of alles opnieuw kan raadplegen. Na de inschrijving krijg je toegang tot dit platform

PROFITEER NU VAN

DE UITZONDERLIJKE LAUNCHPRIJS

Voor de eerste 10 mensen die dit jaar instappen in het traject geldt onze eenmalige lanceringsprijs.

We verwelkomen maar 10 mensen in dit traject dus wacht niet te lang om jouw intake gesprek vast te leggen!


We willen heel persoonlijk met jou aan de slag kunnen en leggen daarom een maximum aantal deelnemers op.*Betalingen in 1 keer, 2 keer of 3 keer is mogelijk

Eenmalige launchprijs

€6490


FAQ OVER HET PODCASTTRAJECT

Wat als ik er tijdens een groepssessie niet kan bijzijn?

Wanneer je in het traject stapt, krijg je toegang tot het start-je-eigen-podcast platform. Hier kan je video's, de presentaties per sessie en andere downloads gemakkelijk terugvinden.

Het financiële is toch een uitdaging.

In ons traject spenderen we een hele sessie aan hoe je met jouw podcast geld kan verdienen. We willen, net zoals jij, dat dit voor jou een haalbaar lange termijn optie is. Samen kijken we naar de juiste opties voor jou om geld te verdienen met je podcast.

Ik ben bang om te spreken op een podcast.

Geen paniek! Wij begeleiden je van A tot Z doorheen heel het proces en staan aan jouw zijde om bij te sturen en jou aan te moedigen.

Wanneer start het traject?

De startdatum van het traject is 12 september 2022.

Kan ik betalen in schijven?

Wil je heel graag deelnemen maar is het bedrag een té grote blok voor jou? Geen paniek! Je kan kiezen voor een betaling in 1, 2 of 3 termijnen. Zo maken we het voor iedereen haalbaar.

Ik twijfel of mijn verhaal wel interessant genoeg is.

Geen paniek! Wij geloven zelf dat een goede podcast enkel gemaakt kan worden als de fundering juist zit. Daarom spenderen we de eerste lessen aan het scherp krijgen van jouw podecastconcept. We werken en brainstormen samen aan jouw podcastidee om er zeker van te zijn dat het helemaal past bij wie jij bent en dat het boeiend is voor jouw doelgroep.