Een podcast of videoreeks voor jouw bedrijf

Wat wij het allerliefste doen is het bouwen van hechte communites. Met 50 koffies (en ook vele initiatieven daarvoor) hebben we het belang van een hechte groep mensen die oprecht iets hebben aan jouw verhaal. Het geeft je als bedrijf niet alleen authenticiteit en autoriteit, maar je haalt vooral voldoening uit waar je het echt voor doet: zorgen voor en connecteren met je doelpubliek en hen van dienst zijn.

 

En laat dat net zijn wat ons hart sneller doet slaan. Vandaag helpen wij met 50 Koffies, bedrijven om hun verhaal en hun missie op een authentieke en herkenbare manier naar buiten te brengen aan de hand van video-, audio- en social media content. We bouwen samen een 360º  verhaal uit dat impact heeft op verschillende kanalen.

Manieren om een podcast voor jouw bedrijf te gebruiken

Spreekt het principe van een podcast binnen jouw bedrijf je wel aan, maar vraag je je af waarvoor jij het zou kunnen inzetten? Hieronder vind je een opsomming van enkele voorbeelden waarvoor podcast het ideale medium is. Denk je zelf nog aan een andere optie? Geen probleem! Laat het ons gewoon even weten en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Hoe wij werken

Een podcast klinkt leuk, maar klinkt ook als best veel werk. Daarnaast horen we vaak dat bedrijven twijfelen over hoe ze deze podcast dan effectief ook in de markt moeten zetten om hun doelstellingen te behalen.

Bij 50 Koffies nemen we niet enkel het technische stuk op ons, maar helpen we je van A tot Z, zodat jij enkel moet opdagen op de opnamedag.

Testimonials

"Super enthousiaste dames , veel fun , heel professionele omkadering , top team"

Katleen Penel

THE GLORY OF EXCELLENCE

"Fantastisch om met jullie te kunnen samenwerken! Professionele input en verjongingskuur"

Anneliese Monden

Qlick

'Een creatieve, dynamische, succesvolle samenwerking tussen 50koffies en KBCVindr. Alleen maar lovende woorden'.

Tim Ronsmans

KBC

<p><span style="color: rgb(36, 35, 35);" >Katleen Penel</span></p>, <p><span style="color: rgb(36, 35, 35);" >THE GLORY OF EXCELLENCE</span></p>
<p>Anneliese Monden</p>, <p>Qlick</p>
<p>Tim Ronsmans</p>, <p>KBC </p>

Vraag nu meer info aan

​​Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Contacteer ons, en we bespreken het graag over een heerlijke kop koffie!

Contacteer ons!