ONZE PARTNERS

50 Koffies zou niet bestaan zonder de steun

van onze partners. Ontdek ze hier.

WAAROM PARTNERS?


We krijgen bij 50 Koffies vaak de vraag hoe we erin slagen om jaar na jaar gratis content aan te bieden. Het is dankzij onze partners – die in ons én in 50 Koffies geloven – dat we steeds meer podcasts kunnen opnemen, meer mensen kunnen bereiken en meer luisteraars kunnen inspireren.

Een langetermijnvisie is belangrijk voor ons. We kiezen er daarom bewust voor om enkel samen te werken met partners die dezelfde waarden en normen hebben als wij. Samen met onze partners creëren we boeiende content, organiseren we inspirerende events en prikkelen we het bewustzijn van de leiders van morgen.


AFAS SOFTWARE

AFAS Software inspireert beter ondernemen. Met hun softwarepakketten automatiseren zij bedrijfsprocessen waardoor je je als ondernemer kunt focussen op wat je écht graag doet.

Ontdek meer over AFAS

KOFFIE KÀN

Als derde generatie van een familie koffiebranders kreeg Marjolein Vermeersch het vakmanschap van het koffiebranden met de paplepel ingegoten. Vandaag runt ze het familiebedrijf Koffie Kàn met respect voor de natuur en de koffieboer.

Ontdek meer over Koffie Kàn

STYLED BY

Naast onze hoofdpartners werken wij voor onze styling samen met een aantal andere partners.

Ook partner worden?

Wil jij weten wat zo’n partnership met 50 Koffies juist inhoudt? Stuur ons een e-mail en we ontmoeten elkaar vrijblijvend bij een heerlijke koffie!


info@50koffies.be