OVER 50 KOFFIES

Op deze pagina ontdek je alles over ons, of ga meteen naar onze bibliotheek en ontdek alle video's.

Ontdek alle content

OVER ONS

Nadia El Makhfi en Yana Smits leerden elkaar kennen op de coworking space Girlsmode voor ambitieuze vrouwen. Al snel groeide het idee om met 2 een project op te starten. Uit angst om zich te verliezen in hun enthousiasme besloten ze om hun project eerst bij de top van België te pitchen met als doel om zoveel mogelijk feedback te vergaren om hun project te versterken. Ze mailden naar topondernemers en andere experten met de vraag of ze hen mochten uitnodigen voor een koffie om hun project voor te stellen en als snel zaten ze meerdere malen per week in de auto, onderweg naar de volgende boeiende koffie. 

50 KOFFIES WAS GEBOREN


Ze besloten om eerst 50 koffies te drinken alvorens ze hun project lanceerden en zo werd de naam 50 Koffies al snel een werkterm. Na 6 maanden van koffietas naar koffietas te reizen kwam er steeds meer en meer vraag over de inhoud van de koffies. Beide dames besloten daarom om de gesprekken open te gooien, zodat alle vrouwelijke onderneemsters de kans kregen om mee ‘op de koffie’ te gaan. Dit is het onstaan van de podcast ’50 Koffies’.

Dankzij de podcast, die nog steeds in volle opname is, vonden beide dames de ambitie om meer te doen. Niet enkel merkten ze de kracht van samenwerken, maar ook werd het tijd om de lessen die we tijdens de podcast leerden om te zetten in realiteit. Zo ontstond '50 Koffies' het merk. 

ONZE MISSIE


We willen de kracht van de leiders van morgen versterken door hen een kwalitatief platform aan te bieden waar ze zichzelf en hun talenten kunnen ontwikkelen. We willen deze talenten aanmoedigen, aanscherpen en aanvullen door hen te voorzien van inspiratie, educatie en een waardevol netwerk.Ons Team

Ontmoet het 50 Koffies team! Met ieders zijn specialisatie werken we aan ons eigen kanaal en content voor bedrijven!

Yana Smits

Co-founder
Podcast maker

Community Builder

Podcasts for your BusinessNadia El Makhfi

Co-founder

Podcast maker
Brand Builder

Educatie reeks

Kato Bossaerts

Onderzoeker
Copywriter

ONZE PARTNERS

Zonder onze partners zou het voor ons onmogelijk zijn om ons kanaal te bouwen en onderhouden.


ONTDEK KOFFIE KÀN

ONTDEK ONS 2E SEIZOEN

We gaan opnieuw 50 keer op de koffie met de top van Vlaanderen. Deze keer met uitgebreider onderzoek en een ambassadeur die zijn/haar vragen ook mag afvuren!

Ontdek het seizoen!

WAAR WE VOOR STAAN

Bij 50 Koffies streven we kwaliteit na in alles wat we doen. We willen het betrouwbaar platform zijn voor alle relevante content.

INSPIRATIE

Met onze eigen podcast 50 Koffies, Comfortkoffies & Morning Brew proberen we zoveel mogelijk luisteraars te inspireren over specifieke thema's. We willen perceptie verruiming veroorzaken door de gesprekken die we voeren en de gasten die we vragen.

EDUCATIE

Naast inspiratie willen we met ons platform toch ook een stapje verder gaan. Door heel uitgebreid vooronderzoek per thema (dat je kan downloaden) en door een nieuwe educatieve reeks 50 KoffiesX willen we ook kennis behapbaar maken en concreter maken.

CONNECTIE

Naast het aanbieden van verschillende soorten content, willen we ook een waardevol netwerk aanbieden aan de hand van offline events waarbij we samen kunnen verdergaan op verschillende topics.

Beluister onze podcast ook op Spotify

Ken jij ons van Spotify en wil je ons daar blijven luisteren? Geen probleem! Via deze knop kom je op ons Spotify kanaal uit!

Luister 50 Koffies op Spotify