Businesspodcast

Een podcast op maat van jouw bedrijf

Met 50 Koffies helpen we bedrijven om hun boodschap, verhaal of visie op een vlotte, authentieke en transparante manier aan hun stakeholders over te brengen, met als doel betrokkenheid te creëren en in één lijn vooruit te gaan. 

Alle werknemers in bedrijven vanuit dezelfde bril doen kijken, is niet gemakkelijk. Zeker niet als je met veel bent en meerder afdelingen hebt. Steeds meer zien bedrijven het belang in om van hun medewerkers een echte community te maken. En laat dat nu net zijn waar we met 50 Koffies in gespecialiseerd zijn. 
Wij brengen podcasts naar bedrijven en maken zo businesspodcasts op maat van jouw bedrijf. Of het nu gaat om externe of interne communicatie te verbeteren, wij helpen jouw bedrijf om jouw boodschap duidelijk en snel te verspreiden. 

Voordelen van een podcast

1. Snelle verspreiding van kennis en informatie

2. Vergroot betrokkenheid bij publiek 

3. Het medium blijft online relevant

4. Flexibel en populair medium

Waarvoor kan een podcast gebruikt worden?

Spreekt het principe van een podcast binnen jouw bedrijf je wel aan, maar vraag je je af waarvoor jij het zou kunnen inzetten? Hieronder vind je een opsomming van enkele voorbeelden waarvoor podcast het ideale medium is. Denk je zelf nog aan een andere optie? Geen probleem! Laat het ons gewoon even weten en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Screenshot 2020-06-24 at 18.00.36.png

Waarom 50 koffies als podcast host?

Na het lanceren van onze eigen podcast 50 Koffies, weten we als geen ander dat het technische aspect achter een podcast het succes maakt of schaadt. 

De kwaliteit van de opnames zijn van groot belang. Daarnaast zijn er natuurlijk nog een tal van aspecten die aan bod komen bij het opnemen en lanceren van jouw kanaal.  

Er zijn 3 dingen waarbij wij jou en jouw bedrijf mee kunnen helpen:

 • Afnemen van een kwalitatief interview
  Gebaseerd op vooronderzoek, inhoudelijk maar niet te stijve interviewstijl 

   

 • Kwaliteitsvolle podcast
  We werken samen met een technisch team dat gespecialiseerd is in podcastopnames. 

   

 • Kwalitatief netwerk 
  Na het opnemen van de podcast is het natuurlijk de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen luisteren. Door in te spelen op communitybuilding en personal branding creëren we betrokkenheid.