mailchilp _Tekengebied 1_Tekengebied 1.j

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze editie van de Café Parlé, halen we de cijfers over vrouwelijk ondernemerschap in België en Nederland boven en kijken we nu eens hoe het echt gesteld is. We kregen toegang tot een groot wereldwijd onderzoek en natuurlijk kunnen we niet anders dan dit met jullie delen! 

We gaan dieper in op de ervaringen van Elske Doets (verkozen tot zakenvrouw van het jaar 2017) en toetsen dit af met de cijfers over het vrouwelijk ondernemerschap.

 

 Daarnaast zijn we enorm benieuwd naar de tips & trics die een Nederlandse onderneemster ons kan meegeven. Want van verschillende invalshoeken leren, daar staan we voor! 

PRAKTISCH: 

Datum: 8 juni

Startuur: 18u00 

Einduur: 20u00

Locatie: Zoom (link krijg je na het inschrijven)

Prijs: Gratis, enkel inschrijven is wel verplicht 

Wie is Elske Doets?

Elske Doets.jpg

Elske Doets is een award winning Nederlandse onderneemster die verschillende bedrijven runt, meerdere boeken schreef en een hart heeft voor gendergelijkheid. 

Net als 50 Koffies is zij gepassioneerd door het vrouwelijk ondernemerschap, en spreekt zij er vaak over op events en congressen. 

bold-woman-award-clicquot.png

Deze Café Parlé is een samenwerking met de Bold Woman Award van Veuve Clicquot. 

Zij organiseren voor het eerst in België de Bold Woman Award waarbij zij een podium willen geven aan alle ondernemende vrouwen (startend of volleerd). 

 

Het verhaal van Veuve Clicquot is er één van durf, creativiteit en ondernemersgeest. In 1805 nam Madame Clicquot de leiding over het huis na de dood van haar man, in een tijd waarin vrouwen niet konden werken en geen bankrekening konden hebben.

 

Be bold en schrijf jezelf in voor de 'Bold Woman Award' of de 'Bold Future Award' en kom in een wereldwijd netwerk terecht van gedurfde vrouwen. 

 

Inschrijven kan tot 15 juni

Powered by

Bold woman award .png